Animatie

Meer weten over animatie of interesse in de dienst van Duxa? Neem contact met ons op

Algemene informatie

Met een animatiefilm kun je ingewikkelde informatie gemakkelijk begrijpbaar maken voor je doelgroep. Vooral de zakelijke of dienstverlenende markt maakt steeds vaker gebruik van animatiefilms. Op onze portfolio pagina staan enkele voorbeelden. Een verhaal waar je anders veel moeite en tijd in moet steken om over te brengen wordt duidelijk, simpel en snel aan de kijker overgebracht. Er zijn geen figuranten nodig, geen filmlocaties en alles wat je wilt vertellen is mogelijk omdat alles volledig door onszelf ontworpen wordt.


Animatie mogelijkheden van Duxa

De beste manier om te laten zien wat onze stijl is, is door het te laten zien. Om die reden hebben wij al onze animaties in ons portfolio geplaatst. Wij vinden het erg belangrijk om eerst tot een duidelijk script te komen. Zodra het script volledig gedefinieerd is begint voor ons het "echte werk”, het illustreren en het animeren!

Tijdens het animeren kijken we altijd naar leuke kleinigheidjes die het filmpje net iets leuker maken. Zo kunnen er in de filmpjes leuke, bekende details terugkomen zoals de naam van de ondernemer op het t-shirt van het karakter of de naam van het bedrijf of dienst op een busje dat voorbij rijdt.

Copyright © Duxa 2020