Applicatie

Meer weten over applicatie of interesse in de dienst van Duxa? Neem contact met ons op

Applicatie

Wilt u graag een applicatie laten bouwen? Dan bent u bij Duxa aan het juiste adres! Duxa is expert in het bouwen van professionele en kwalitatief hoogwaardige applicaties. Of dit nu een webapplicatie of een Android/ios applicatie is, Duxa bouwt het. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos! Bekijk hier ons werk of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Webapplicaties

Een web applicatie is meer dan een website. Voor een web applicatie wordt vereist dat het technisch perfect in elkaar steekt en goed wordt onderhouden. Beveiliging en kwaliteit staan hier centraal. Duxa is u partner in het realiseren van complexe applicaties. Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Android/ios app

Een android of ios applicatie ondersteunt uw onderneming. Dit kan een informatieve app of een complexe app zijn. Duxa is het juiste bedrijf om een app voor uw bedrijf te realiseren. Een grote kracht van Duxa is dat wij apps realiseren voor zowel Android als ios. Dit vergroot uw bereikbaarheid voor gebruikers enorm. Onze apps zijn eenvoudig te beheren via ons eigen ontwikkelde CMS systeem. Lees meer over ons cms hier.

Copyright © Duxa 2019