Over ons

Vragen, advies of interesse in een dienst van Duxa? Neem contact met ons op

Soort bedrijf

Duxa is een jong en ambitieus bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites. Wij staan niet stil maar blijven voortdurend in beweging om onze kwaliteiten te verbeteren en te optimaliseren, zodat uw bedrijf goed voor de dag komt op het internet. Hiervoor hebben wij uiteraard de nodige kennis en ervaring en dat ziet u terug in onze diensten.

Duxa bouwt niet zomaar een website maar bouwt websites op maat. In een persoonlijk gesprek met de klant doet Duxa onderzoek naar de wensen en doelgroep en bepaald op deze wijze wat het beste aansluit op uw bedrijf.

Duxa gaat verder dan het bouwen van een website en is uw partner in online ondernemen. Naast de bouw van de website biedt Duxa ondersteuning, geven wij u advies en denken actief mee met het verbeteren van uw online positie.


Mogelijkheden

Naast websites, biedt Duxa ook hosting, animatie en marketing aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Yannick Vendelmans

Webdesigner, Communicatie

Yannick is een creatieve webdesigner. In combinatie met zijn sterke communicatieve vaardigheden gaat hij samen met de klant opzoek naar een design dat het beste aansluit op de doelgroep. Maar Yannick is meer dan een standaard webdesigner en onderzoekt ook de beste gebruiksvriendelijkheid. Net iets meer doen dan de rest dat is zijn motto.

In zijn vrije tijd is Yannnick vaak te vinden in de sportschool en speelt hij regelmatig een potje FIFA.

Thijn de Haas

Programmeur, SEO Expert

Thijn is al op zeer jonge leeftijd begonnen met programmeren. Wat ooit begon als een leuke hobby heeft hij ontwikkeld tot zijn werk en kan zich inmiddels dan ook professioneel webdeveloper noemen. Programmeren is zijn lust en zijn leven en experimenteerd dan ook regelmatig met nieuwe en soms zeer complexe technieken.

In zijn vrije tijd ligt Thijn graag in het zwembad en speelt graag zijn favoriete game FarCry.

Copyright © Duxa 2020