Webdesign

Meer weten over webdesign of interesse in een website van Duxa? Neem contact met ons op

Webdesign het ontwerp

Een website begint bij een webdesign. Een niet onbelangrijk onderdeel in het realiseren van een website en Duxa weet dat maar al te goed. Een webdesign is als het ware het gezicht van uw website. De eerste indruk die uw klanten krijgen van uw online onderneming. U wilt geen potentiƫle klanten missen door een onprofessioneel webontwerp.

Bij ons krijgt u geen template maar een professioneel webdesign op maat volgens de moderne standaarden. Samen met uw wensen en onze creativiteit gaan we opzoek naar het design dat het beste aansluit op uw bedrijf. Dit doen we doormiddel van een vooronderzoek waarin we met u in gesprek gaan. Wat is de doelgroep? Wat is de branche? Op deze wijze bepalen wij wat het beste is voor uw onderneming.

Webdesign de realisatie

Wanneer het voor ons duidelijk is wat uw wensen zijn gaat onze designer aan de slag met het realiseren van het ontwerp. Hierbij maakt hij gebruik van moderne technieken en als jong bedrijf zijn wij op de hoogte van de allernieuwste trends. Ook zijn onze designs perfect compatibel met alle verschillende tablets en smartphones.

Maar dat is nog niet alles. Een website moet er niet alleen professioneel uitzien maar voor gebruikers ook makkelijk in gebruik zijn. Als UX specialisten (gebruikers ervaring) weten wij als geen ander wat daar voor nodig is en voorzien wij onze designs van de beste technieken en trends om de ervaring voor uw bezoekers zo optimaal mogelijk te maken.

Webdesign het eindresultaat

De tekeningen zijn klaar. Nu is het tijd om het eindresultaat aan u te onthullen. Het beste scenario zou zijn als beide kanten tevreden zijn over het resultaat. Maar wij begrijpen dat dit vrij wel nooit het geval is. Tenslotte wordt de website het online gezicht van uw onderneming en daar wilt u trots op zijn.Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren.

De designer gaat wederom aan de slag met de gewenste verbeteringen aan het orginele ontwerp. Kwaliteit en tevredenheid vinden wij het belangrijkste wat er is en dragen daarom enrom veel zorg aan het leveren van de beste kwaliteit.

Copyright © Duxa 2020